Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Banki fizetési tájékoztató

Masterbaits Hungary a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Masterbaits Hungary a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Masterbaits Hungary nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Masterbaits Hungary oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Masterbaits Hungary webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

·  Olvassa el Masterbaits Hungary webáruház ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

· Tanulmányozza át a Masterbaits Hungary biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

·  Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

·  Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

·  Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

·  Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

1. Ön a Masterbaits Hungary oldalán választja ki az árut melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3.  A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

4.  A sikeres hitelesítést követően folytatódik a fizetési folyamat.

5. A fizetést követően Ön visszatér a Masterbaits Hungary oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Masterbaits Hungary oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Banki utalás

Ha nem szeretne a futárnak készpénzzel fizetni, lehetőség van banki utalásra is. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása előtt, előre kell átutalnia az alábbi bankszámlára. Kérjük, hogy az utalás közlemény/megjegyzés rovatába írja bele a rendelése azonosítóját és a nevét a könnyebb beazonosításért

Az átutaláshoz szükséges adatok:


Kedvezményezett neve: Master-Baits Bt.

Kedvezményezett bankja: MBH Bank Nyrt.
Adószám: 29022865-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-073324

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Master-Baits Bt.

Kedvezményezett bankja: MBH Bank Nyrt.

Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-13351187-00034907

IBAN: HU94 1030 0002 1335 1187 0003 4907
 

SWIFT kód: MKKBHUHB


Kérjük, hogy a megrendelése ellenértékét csak az e-mailben megküldött visszaigazolásunk után utalja át számlánkra, miután mi ellenőriztük, hogy a termékek szállítását biztosítani tudjuk. Költsége: díjmentes